"Өнөр бүл" хүүхдийн асрамжийн төв 50 нас хүрлээ
Францын Версалийн хааны ордны дуурийн театрын найрал хөгжимчид Монгол Улсад анх удаа тоглоно
Өнөөдөр цахилгаан хязгаарлах хуваарь
МАН газрын наймаачдыг зарлах сонсголоо цуцлав
Улаанбаатарт өдөртөө 15 градус дулаан байна
“Төв цэнгэлдэх хүрээлэн” ХХК-ийн гүйцэтгэх захирлаар Ж.Энхжаргаланг томиллоо
Зөвшөөрөлгүй хашаа хайс, хаяг, сурталчилгааны самбарыг буулгаж байна
Сагсан бөмбөгийн 3х3 шигшээ баг тамирчдыг “Go Mongolia” элчээр өргөмжлөн батламж гардууллаа
Нутгийн зарим хэсгээр бороо, нойтон цас орно
Нөөцийн махны өргөтгөсөн худалдааг 25 байршилд зохион байгуулна
Бууцайтай загасны котлет
Энэхүү котлетыг шарж эсвэл жигнэж болгож болно.
Орц: /6 порц/
яргай эсвэл дурын загасны махан таташ 600 гр
талх 1 зүсэм
сүү 2 х/х /хоолны халбага/
өндөг 1 ш
бууцай 1
яншуй 2 мөчир
давс, перц
1.Талхны захыг аваад голыг нь сүүнд дэвтээнэ.
2. Өндгөө нэмээд давс, перцээ хийнэ
3. Талхаа загасны махан таташ дээрээ хийгээд жигд болтол нь сайтар хутгана.
4. Бууцай болон яншуйгаа жижиглэж хэрчээд махан таташ дээрээ хийж хутгана.
5. Котлетны хэлбэрээр хэвлээд 2 талаас нь шарна. Тартар сүмстэй идэхэд тохиромжтой.
0 Сэтгэгдэл