Шүүгч М.Нямжаргал ОХУ-д зохион байгуулагдаж буй олон улсын тэмцээний шүүгчээр ажиллаж байна
“Цагаан алт” хөтөлбөрийн дүнд түүхий эдийн 70 орчим хувийг дотоодын үйлдвэрлэгчид бэлтгэлээ
НИТХ-ын зөвлөлийн хуралдаанаар нийслэлийг 2026-2030 онд хөгжүүлэх таван жилийн төлөвлөгөөг хэлэлцлээ
Монгол Улсын Их Хурлын чуулганы хуралдааны дэгийн тухай хуульд нэмэлт, өөрчлөлт оруулах тухай хуулийн төслийг өргөн мэдүүлэв
Хяналтын болон бүтээмжийн менежер, сайд нарын зөвлөхүүдийг цомхотгож, дэд сайд нарыг томиллоо
Шадар сайд Х.Ганхуягаар ахлуулсан ажлын хэсэг "Алтанбулаг" чөлөөт бүсэд ажиллалаа
Дампуурсан банкуудад байршиж байсан төрийн өмчийн хөрөнгүүдийг буцаан төвлөрүүлэх ажлын хэсгийн явцтай танилцана
МАН-ын Удирдах зөвлөлөөр дэд сайд сайд нар тодорно
Нийслэлийн ИТХ-ын дарга А.Баяр Цагдаагийн ерөнхий газарт ажиллав
ЭЗБХ: С.Наранцогтыг Монголбанкны Ерөнхийлөгчийн албан тушаалд томилохыг дэмжив
Хамгийн хортой таван хүнсийг хоол судлаач нэрлэжээ
1. Төмөр лаазанд даршилсан улаан лооль. Лаазалсан бүтээгдэхүүн бүгдээрээ бисфенол мэтийн хортой бодис агуулдаг болохоор томатын хүчил нь металлтай нийлээд энэ концентратыг нь өсгөдаг байна. Улаан лооль идэх гэж байгаа бол шинээр нь л ид.

2. Боловсруулсан махан бүтээгдэхүүн. Хиам, зайдас, давтсан мах, утсан мах орж байна даа. Эдгээр бүтээгдэхүүн гормон, нитрат гээд бусад хортой бодис агуулдаг гэнэ. Кох тэгээд шинэ мах худалдан авч гэртээ өөрөө хоолоо бэлтгэх нь л дээр дээ хэмээн зөвлөж байна.

3. Маргарин. Энэ төрлийн тос транс-хүчил агуулдаг болохоор зүрх судасны тогтолцоонд муугаар нөлөөлдөг байна. Яахав жин хасах гэж маргарин хэрэглэх тохиолдол байдаг гэнэ.

4. Царцаасан ургамлын тос. Ийм тосонд байх Омега-6, Омега-3 тосны хүчлийн хэмжээ ерийн ургамлын тосныхоос илүү их байдаг гэнэ.

5. Хатаасан эрдэнэшишийг шарах шүүгэнд хийж идэх тун муу. Битүү орчинд халаахад канцероген зэрэг хорт бодис нь улам идэвхждэг гэнэ. Арга ядахад зүгээр л плитан дээр халааж идэж байхыг эмч зөвлөжээ.
margaren gej yn bilee
neeree l tiim yum bolov uu. sonin yum
tegeed urgamlin tos yaahaaraa hortoi gej bugd l hurgugchind hiigeed daraa ni hoolondoo heregledeg sh de
ӨӨ энэ чинь ямар балай юм бэ. Эртхэн хэлж байхгүй
хөөе, хэрэгтэй юм байна шүү. Ийм хэрэгтэй зүйл тавиад байгаарай...амжилт
medej bhad iluudehgui l yum bna Bayarlalaa
Ер нь идэж болох зүйл гэж байна уу, та минь ээ. мэдүүштэй л юм байна
Хүн хүний санаа шүү дээ, тэр эрдэмтэн л тэгсэн юм байгаа биз
shal demii zuil bna shuu omega3 tegeed muu zuil bolj bna uu bolowsoruulsan mahan buteegdehuunii ali ner torol ni iluu hortoi zergiig bichih estoi. shal tuuhii bolowsoruulaagui iimerhuu medeeleluud chin harin unshisan hunii tolgoid mash muu ym bishuu
xeregtei medeelel bn
medxed ilvvdkvvn bna bayarlla
Belen goimon, hiam bolon nitrid orson mahan buteegdehuun, margarin, popcorn, honoson hool geed bugd l eruul mended asr muu
1. Төмөр лаазанд даршилсан улаан лооль. Лаазалсан бүтээгдэхүүн бүгдээрээ бисфенол мэтийн хортой бодис агуулдаг болохоор томатын хүчил нь металлтай нийлээд энэ концентратыг нь өсгөдаг байна. Улаан лооль идэх гэж байгаа бол шинээр нь л ид.
2. Боловсруулсан махан бүтээгдэхүүн. Хиам, зайдас, давтсан мах, утсан мах орж байна даа. Эдгээр бүтээгдэхүүн гормон, нитрат гээд бусад хортой бодис агуулдаг гэнэ. Кох тэгээд шинэ мах худалдан авч гэртээ өөрөө хоолоо бэлтгэх нь л дээр дээ хэмээн зөвлөж байна.

3. Маргарин. Энэ төрлийн тос транс-хүчил агуулдаг болохоор зүрх судасны тогтолцоонд муугаар нөлөөлдөг байна. Яахав жин хасах гэж маргарин хэрэглэх тохиолдол байдаг гэнэ.

4. Царцаасан ургамлын тос. Ийм тосонд байх Омега-6, Омега-3 тосны хүчлийн хэмжээ ерийн ургамлын тосныхоос илүү их байдаг гэнэ.

5. Хатаасан эрдэнэшишийг шарах шүүгэнд хийж идэх тун муу. Битүү орчинд халаахад канцероген зэрэг хорт бодис нь улам идэвхждэг гэнэ. Арга ядахад зүгээр л плитан дээр халааж идэж байхыг эмч зөвлөжээ.
2 Сэтгэгдэл
blinks oynymaa
margarin gej yny bilee
2019.10.19
2019.10.19
2013.03.07
2013.03.06
2013.03.06
2013.03.06
2013.03.05
2013.03.05
2013.03.05
2013.03.04
2013.03.04
2013.03.04
2013.03.04
























