О.Номинчимэг: “Хангай” зочид буудлын өмчлөгчид хугацаатай үүрэг даалгаварт хариу ирүүлээгүй
БНХАУ, ОХУ стратегийн түншлэлийн харилцаагаа гүнзгийрүүлэхээ мэдэгдлээ
Номын баяраар сонгуулийн санал өгөх үйл явцыг танилцуулна
Мандатын тооноос илүү эсвэл дутуу нэр дэвшигч сонговол санал хүчингүйд тооцно
“Нээлттэй ирээдүй” арга хэмжээ Дархан, Эрдэнэт, Хөвсгөл аймагт...
“ХӨГЖЛИЙН БЭРХШЭЭЛТЭЙ ИРГЭНИЙ НИЙГМИЙН ХАМГААЛЛЫН ТУХАЙ” ХУУЛИЙН ШИНЭЧИЛСЭН НАЙРУУЛГЫН ТӨСЛИЙГ УИХ-Д ӨРГӨН МЭДҮҮЛНЭ
“Олон улсын гэр бүлийн өдөр”-өөр 70 хос хуримлалаа
Замын хөдөлгөөнд оролцохдоо ачаа тээврийн битүүмжлэлээ шалгаарай
Голомт банк олон улсын зах зээл дээр анхны бондоо амжилттай гаргалаа
М.Анхцэцэг гурав дахь олимпдоо оролцоно
Хулууны хүйтэн зутан шөл
Орц: /4 порц/
тахианы эсвэл ногооны шөл 750 гр
хурган хулуу 4 ш
сонгино 1 ш
сармис 1 хумс
нунтаг карри 1-2 ц/х
оливын тос 1 х/х
цөцгий
1.Сонгиноо хальслаад шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Хулууг хальслаад үрийг нь салгаж цэвэрлээд том томоор хэрчинэ. Саванд тос хийж халаагаад сонгиноо хийж зөөлөртөл нь хуураад сармис, карригаа нэмж тасралтгүй хутгангаа 1 минут хуурна.
2.Саванд хулуугаа нэмж хийгээд 5 минут хуурсаны дараа шөлөө нэмж буцалгаад давс хийж амталсны дараа галыг нь багасгаад таглаж 15 минут хулууг нь зөөлөртөл нь чанана.
3.Шөлөө блендерт хийж нухашлаад давс, перец хийж амтлаад хөргөнө. Хөрсөн шөлөө хөргөгчинд хийж 2-3 цаг байлгаад дараа нь порцлон таваглаж дээр нь йогурт эсвэл цөцгий дусааж өгнө.
0 Сэтгэгдэл