Билгийн

Доллар (USD)

Улаанбаатар

"ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК-ИЙН БҮХ ЦАГ ҮЕИЙН НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО Алтан цомын барилдааныг М-Си-Эс Энержи , Апу скайтел багууд 46 даваагаар тэргүүлж байна “Гермес” худалдааны төвийн нүхэн гарцын туннелийн их биеийн бүтээцийг түлхэх технологиор хийж дууслаа “МУЗЕЙН ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ АЖИЛ” СУРГАЛТ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГДЛАА Нэгдүгээр тойрог зам төсөл хэрэгжсэнээр хотын төвөөр дамжих тээврийн эрчим нэмэгдэнэ Голомт банк Монголын Волейболын Холбоотой хамтран ажиллах гэрээг үзэглэлээ НӨАТ-ын сугалааны тохирол маргааш явагдана Гашуунсухайт–Ганцмод боомтын хил дамнасан төмөр замын төслийн барилга угсралтын ажил хэвийн үргэлжилж байна Хүүхдийн тусламжийн 108 утсанд долоон хоногийн хугацаанд 1575 дуудлага иржээ СХД-ийн 32 дугаар хороонд 280 хүүхдийн хүчин чадалтай бага сургууль, цэцэрлэгийн цогцолборыг ашиглалтад орууллаа
Мөөг, өндөгтэй гоймон
Орц: (2 порц)
гоймон 150-200 гр
сонгино 1 ш /жижиг/
мөөг 100-150 гр
давс
яншуй 1 ц/х
цөцгий 3-4 х/х
өндөг 2 ш

1.Гоймонг чанана. Сонгиныг жижиглэн хэрчиж хөнгөн шарна. Мөөгийг угааж цэвэрлэн нимгэн хавтгай хэрчээд шарагдаж буй сонгино дээрээ нэмээд давсаар амтлан 5 минут орчим шарна. Шарсан мөөгөө гоймон, яншуй, цөцгийтэй холин халаагаад таваглана. Зуушаа нүдэлж шарсан өндөгөөр чимнэ. Мөн шинэ ногооны салат дагуулж өгч болно.
0 Сэтгэгдэл
Хамгийн их уншсан