РЭSURPRISE ДҮҮН “ХОТОЛ” БЯЛУУ
Хулан нь хамгаалал шаардлагатай ховор зүйл амьтан
Даац хэтэрсэн уул уурхайн тээвэрлэлтийг бүрэн зогсоож, хяналт тавина
Зөвшөөрлийн тухай хуульд нэмэлт, өөрчлөлт оруулах тухай хуулийн төслийг батлав
“Бүтээмж ба инновац-UB2025” форумын шилдгүүд өнөөдөр тодорно
УИХ-ын дарга Д.Амарбаясгалан Монгол Улсад хүүхдийн эрхийг хамгаалах чиглэлээр үйл ажиллагаа явуулж буй байгууллагуудын төлөөллийг хүлээн авч уулзлаа
БОХХААБХ: “3асгийн газарт чиглэл өгөх тухай” Улсын Их Хурлын тогтоолын төслийг дахин хэлэлцлээ
Хүүхдийн баяраар “Монгол хүүхдүүд 2025” нэгдсэн арга хэмжээг төв талбайд зохион байгуулна
Даваа гарагт дараах байршлуудад халуун ус хязгаарлана
“Аялал жуулчлалын сургалтын төв” нээлтээ хийлээ
РЭSURPRISE ДҮҮН “ХОТОЛ” БЯЛУУ
Хулан нь хамгаалал шаардлагатай ховор зүйл амьтан
Даац хэтэрсэн уул уурхайн тээвэрлэлтийг бүрэн зогсоож, хяналт тавина
Зөвшөөрлийн тухай хуульд нэмэлт, өөрчлөлт оруулах тухай хуулийн төслийг батлав
“Бүтээмж ба инновац-UB2025” форумын шилдгүүд өнөөдөр тодорно
УИХ-ын дарга Д.Амарбаясгалан Монгол Улсад хүүхдийн эрхийг хамгаалах чиглэлээр үйл ажиллагаа явуулж буй байгууллагуудын төлөөллийг хүлээн авч уулзлаа
БОХХААБХ: “3асгийн газарт чиглэл өгөх тухай” Улсын Их Хурлын тогтоолын төслийг дахин хэлэлцлээ
Хүүхдийн баяраар “Монгол хүүхдүүд 2025” нэгдсэн арга хэмжээг төв талбайд зохион байгуулна
Даваа гарагт дараах байршлуудад халуун ус хязгаарлана
“Аялал жуулчлалын сургалтын төв” нээлтээ хийлээ
Мөөг, өндөгтэй гоймон
Орц: (2 порц)
гоймон 150-200 гр
сонгино 1 ш /жижиг/
мөөг 100-150 гр
давс
яншуй 1 ц/х
цөцгий 3-4 х/х
өндөг 2 ш
1.Гоймонг чанана. Сонгиныг жижиглэн хэрчиж хөнгөн шарна. Мөөгийг угааж цэвэрлэн нимгэн хавтгай хэрчээд шарагдаж буй сонгино дээрээ нэмээд давсаар амтлан 5 минут орчим шарна. Шарсан мөөгөө гоймон, яншуй, цөцгийтэй холин халаагаад таваглана. Зуушаа нүдэлж шарсан өндөгөөр чимнэ. Мөн шинэ ногооны салат дагуулж өгч болно.
0 Сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл бичих