Шилдэг залуу эрдэмтэн, эмч нар Ерөнхийлөгчийн нэрэмжит шагнал хүртлээ
Г.Занданшатар: Хүнсний хувьсгалыг үргэлжлүүлнэ
“ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК 2025 ОНЫ 12 САРЫН 12-НЫ БАЙДЛААР 1,6 ИХ НАЯД ТӨГРӨГИЙН ТАТВАР ТӨЛӨӨД БАЙНА
Фото сурвалжилга: Хотын нэг өдөр
Оюу толгойн асуудлаарх өнөөдрийн нотлох баримтыг шинжлэн судлах сонсголд 95 гэрч оролцоно
Налайх дүүрэгт монгол өв уламжлал, ёс заншлын өргөө 100 ортой цэцэрлэгийн барилга угсралтын ажил дууслаа
“ИХ ТҮМЭН САНААЧИЛГА” ХӨТӨЛБӨРИЙН АЯЛАЛ ЖУУЛЧЛАЛЫН ЗӨВЛӨЛИЙН 16 ДУГААР УУЛЗАЛТ БОЛЛОО
СУРАГЧДЫН ДУНД "ETT-HERO 15/15" АЯЛАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА
2025 ОНЫ НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО
Евразийн эдийн засгийн холбоотой байгуулах худалдааны түр хэлэлцээрийг соёрхон батлах болон Стратегийн ач холбогдол бүхий бүтээгдэхүүний хангамж, нийлүүлэлтийг дэмжих тухай хуулийн төслүүдийг хэлэлцэв
Мөөг, өндөгтэй гоймон
Орц: (2 порц)
гоймон 150-200 гр
сонгино 1 ш /жижиг/
мөөг 100-150 гр
давс
яншуй 1 ц/х
цөцгий 3-4 х/х
өндөг 2 ш
1.Гоймонг чанана. Сонгиныг жижиглэн хэрчиж хөнгөн шарна. Мөөгийг угааж цэвэрлэн нимгэн хавтгай хэрчээд шарагдаж буй сонгино дээрээ нэмээд давсаар амтлан 5 минут орчим шарна. Шарсан мөөгөө гоймон, яншуй, цөцгийтэй холин халаагаад таваглана. Зуушаа нүдэлж шарсан өндөгөөр чимнэ. Мөн шинэ ногооны салат дагуулж өгч болно.

гоймон 150-200 гр
сонгино 1 ш /жижиг/
мөөг 100-150 гр
давс
яншуй 1 ц/х
цөцгий 3-4 х/х
өндөг 2 ш
1.Гоймонг чанана. Сонгиныг жижиглэн хэрчиж хөнгөн шарна. Мөөгийг угааж цэвэрлэн нимгэн хавтгай хэрчээд шарагдаж буй сонгино дээрээ нэмээд давсаар амтлан 5 минут орчим шарна. Шарсан мөөгөө гоймон, яншуй, цөцгийтэй холин халаагаад таваглана. Зуушаа нүдэлж шарсан өндөгөөр чимнэ. Мөн шинэ ногооны салат дагуулж өгч болно.
0 Сэтгэгдэл




















