Билгийн

Доллар (USD)

Улаанбаатар

Шилдэг залуу эрдэмтэн, эмч нар Ерөнхийлөгчийн нэрэмжит шагнал хүртлээ Г.Занданшатар: Хүнсний хувьсгалыг үргэлжлүүлнэ “ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК 2025 ОНЫ 12 САРЫН 12-НЫ БАЙДЛААР 1,6 ИХ НАЯД ТӨГРӨГИЙН ТАТВАР ТӨЛӨӨД БАЙНА Фото сурвалжилга: Хотын нэг өдөр Оюу толгойн асуудлаарх өнөөдрийн нотлох баримтыг шинжлэн судлах сонсголд 95 гэрч оролцоно Налайх дүүрэгт монгол өв уламжлал, ёс заншлын өргөө 100 ортой цэцэрлэгийн барилга угсралтын ажил дууслаа “ИХ ТҮМЭН САНААЧИЛГА” ХӨТӨЛБӨРИЙН АЯЛАЛ ЖУУЛЧЛАЛЫН ЗӨВЛӨЛИЙН 16 ДУГААР УУЛЗАЛТ БОЛЛОО СУРАГЧДЫН ДУНД "ETT-HERO 15/15" АЯЛАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА 2025 ОНЫ НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО Евразийн эдийн засгийн холбоотой байгуулах худалдааны түр хэлэлцээрийг соёрхон батлах болон Стратегийн ач холбогдол бүхий бүтээгдэхүүний хангамж, нийлүүлэлтийг дэмжих тухай хуулийн төслүүдийг хэлэлцэв
Улаан лоолийн шөл
Орц: (4 порц)
ногоо чанасан шөл 100 мл
шинэ улаан лооль 250-300 гр
сонгино 10 гр
гурил 2 ц/х
цөцгий 100 гр
сүү 120-130 мл
давс, элсэн чихэр, гоньд

1.Шөлөнд цэвэрлээд савх маягаар хэрчсэн лууван, сонгино нэмээд чанана.

2.Лоолийг угаагаад сонгинотой хамт бага усанд чанан нухна. Шөлийг шүүгээд лоолин дээр хийнэ.

3.Гурилыг цөцгийтэй хольж, сүүгээр найруулаад шөлөнд хийж зутагнана. Давс, элсэн чихэр, гоньдоор амт тохируулна.

4.Энэхүү лоолийн шөлөнд агшаасан будаа, гоймон, төмс дагуулбал зохицно.
1 Сэтгэгдэл
Сайхан улаан лоолийн шол байна
Хамгийн их уншсан