РЭSURPRISE ДҮҮН “ХОТОЛ” БЯЛУУ
Хулан нь хамгаалал шаардлагатай ховор зүйл амьтан
Даац хэтэрсэн уул уурхайн тээвэрлэлтийг бүрэн зогсоож, хяналт тавина
Зөвшөөрлийн тухай хуульд нэмэлт, өөрчлөлт оруулах тухай хуулийн төслийг батлав
“Бүтээмж ба инновац-UB2025” форумын шилдгүүд өнөөдөр тодорно
УИХ-ын дарга Д.Амарбаясгалан Монгол Улсад хүүхдийн эрхийг хамгаалах чиглэлээр үйл ажиллагаа явуулж буй байгууллагуудын төлөөллийг хүлээн авч уулзлаа
БОХХААБХ: “3асгийн газарт чиглэл өгөх тухай” Улсын Их Хурлын тогтоолын төслийг дахин хэлэлцлээ
Хүүхдийн баяраар “Монгол хүүхдүүд 2025” нэгдсэн арга хэмжээг төв талбайд зохион байгуулна
Даваа гарагт дараах байршлуудад халуун ус хязгаарлана
“Аялал жуулчлалын сургалтын төв” нээлтээ хийлээ
РЭSURPRISE ДҮҮН “ХОТОЛ” БЯЛУУ
Хулан нь хамгаалал шаардлагатай ховор зүйл амьтан
Даац хэтэрсэн уул уурхайн тээвэрлэлтийг бүрэн зогсоож, хяналт тавина
Зөвшөөрлийн тухай хуульд нэмэлт, өөрчлөлт оруулах тухай хуулийн төслийг батлав
“Бүтээмж ба инновац-UB2025” форумын шилдгүүд өнөөдөр тодорно
УИХ-ын дарга Д.Амарбаясгалан Монгол Улсад хүүхдийн эрхийг хамгаалах чиглэлээр үйл ажиллагаа явуулж буй байгууллагуудын төлөөллийг хүлээн авч уулзлаа
БОХХААБХ: “3асгийн газарт чиглэл өгөх тухай” Улсын Их Хурлын тогтоолын төслийг дахин хэлэлцлээ
Хүүхдийн баяраар “Монгол хүүхдүүд 2025” нэгдсэн арга хэмжээг төв талбайд зохион байгуулна
Даваа гарагт дараах байршлуудад халуун ус хязгаарлана
“Аялал жуулчлалын сургалтын төв” нээлтээ хийлээ
Гоньд, бяслагтай хайрсан талх
Орц: (2-3 порц)
талх 8-10 зүсэм
цөцгийн тос 20-30 гр
бяслаг 100 гр
гоньд
1.Талхны зүсэмд цөцгийн тос түрхэнэ. Тэвшин дээр тостой талаар нь эгнүүлэн өрөөд дээр нь зузаан зүссэн бяслаг тавин гоньд цацна.
2.Бяслаг хайлан шаргал хайрс үүсмэгц халуунаар нь ширээнд өгнө.
0 Сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл бичих