Элчин сайд нарыг эгүүлэн татах, томилох асуудлаар зөвшилцөх Монгол Улсын Ерөнхийлөгчийн саналыг өргөн мэдүүллээ
"Ерөнхийлөгчийн нэрэмжит шилжин явах цом–2025” шагайн харвааны аваргууд тодорчээ
Шинэ жилийн хамгийн сайхан дурсамж үлдээх “Цөмөөхэй” балет 6 дахь өдрөө амжилттай тоглогдлоо.
Хүүхдийн яаралтай тусламжийн тасгаар 1,643 хүүхэд үзүүлснээс томуу, томуу төст өвчний шалтгаантай нь 66.4 хувь нь байна
Оны онцлох хүүхдийн шагналын энэ сарын 18-нд гардуулна
Нийтийн байруудад галын аюулгүй байдлын тоног төхөөрөмж, бэлэн байдлыг хангаагүй зөрчил түгээмэл илэрчээ
Сонгинохайрхан дүүргийн гурван хороонд булгийн усны улмаас халиа дошин үүсжээ
ЗГ: Эдийн засгийн эрх чөлөөний тухай анхдагч хуулийн төслийг УИХ-д өргөн барина
ЗГ: Төрийн өмчит 18 компани, үйлдвэрийн газрын хувьцааг худалдаж, нээлттэй хувьцаат компани болгоно
Энэ онд нийслэлийн мал аж ахуй эрхлэхийг хориглосон бүсээс 214 айлын 8495 малыг гаргав
Мөөгтэй ногооны рагу
Орц: (4 порц)
хурган хулуу 600 гр
шампиньон мөөг150 гр
даршилсан улаан лооль 300 гр
сонгино 2 ш
сармис 1 хумс
ургамлын тос 4 х/х
ногоо чанасан шөл 4-5 х/х
цагаан вино 3 х/х
нимбэгний шүүс 1 х/х
яншуй, давс, перец
1.Хулууг цагираг хэлбэртэй, сонгиныг жижиг шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Сармисыг цэвэрлэж жижиглэн, мөөгийг хавтгай хэрчинэ.
2.Халаасан тосонд хулуу, сонгино, сармисыг хийж 3 минут орчим хуурна. Дээр нь дөрөв хуваан хэрчсэн лооль, 3 х/х лоолийн шүүс нэмнэ. Ногоон дээр мөөг, дарс, шөл, нимбэгний шүүс нэмж таглахгүйгээр 15 минут орчим дунд зэргийн галаар жигнэнэ. Рагуг давс, перецээр амтална.
3.Ширээнд өгөхдөө яншуйгаар чимэглэнэ.

хурган хулуу 600 гр
шампиньон мөөг150 гр
даршилсан улаан лооль 300 гр
сонгино 2 ш
сармис 1 хумс
ургамлын тос 4 х/х
ногоо чанасан шөл 4-5 х/х
цагаан вино 3 х/х
нимбэгний шүүс 1 х/х
яншуй, давс, перец
1.Хулууг цагираг хэлбэртэй, сонгиныг жижиг шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Сармисыг цэвэрлэж жижиглэн, мөөгийг хавтгай хэрчинэ.
2.Халаасан тосонд хулуу, сонгино, сармисыг хийж 3 минут орчим хуурна. Дээр нь дөрөв хуваан хэрчсэн лооль, 3 х/х лоолийн шүүс нэмнэ. Ногоон дээр мөөг, дарс, шөл, нимбэгний шүүс нэмж таглахгүйгээр 15 минут орчим дунд зэргийн галаар жигнэнэ. Рагуг давс, перецээр амтална.
3.Ширээнд өгөхдөө яншуйгаар чимэглэнэ.
0 Сэтгэгдэл























