Дэлхийн аварга шалгаруулах тэмцээнд амжилт үзүүлсэн тамирчин, дасгалжуулагчид мөнгөн шагналын батламж гардууллаа
"АЛТАН СОЁМБОТ МОНГОЛ" ТӨРИЙН ХҮНДЭТГЭЛИЙН ТОГЛОЛТ БОЛЛОО
Сүнрэвийн Ганбямбад дэслэгч генерал цол хүртээлээ
Д.Сүхбаатарын хөшөөнд цэцэг өргөж, Их хааны хөшөөнд хүндэтгэл үзүүлэв
Шилдэг бүтээлүүдэд Төрийн шагнал хүртээлээ
“Төрийн далбааны өдөр”-т зориулсан цэргийн ёслолын жагсаал боллоо
Төрийн 9 хөлт Их цагаан тугийг цэнгүүллээ
Ерөнхий сайд Г.Занданшатар БНСУ-ын Элчин сайдыг хүлээн авч уулзлаа
Төслийн нэгжүүдийн орон тоог 200-гаар багасгаж, 11,5 тэрбум төгрөг хэмнэнэ
Монгол Улсын Их Хурлын дарга Д.Амарбаясгалангийн УИХ-ын 2025 оны хаврын ээлжит чуулганыг хааж хэлсэн үг
Дэлхийн аварга шалгаруулах тэмцээнд амжилт үзүүлсэн тамирчин, дасгалжуулагчид мөнгөн шагналын батламж гардууллаа
"АЛТАН СОЁМБОТ МОНГОЛ" ТӨРИЙН ХҮНДЭТГЭЛИЙН ТОГЛОЛТ БОЛЛОО
Сүнрэвийн Ганбямбад дэслэгч генерал цол хүртээлээ
Д.Сүхбаатарын хөшөөнд цэцэг өргөж, Их хааны хөшөөнд хүндэтгэл үзүүлэв
Шилдэг бүтээлүүдэд Төрийн шагнал хүртээлээ
“Төрийн далбааны өдөр”-т зориулсан цэргийн ёслолын жагсаал боллоо
Төрийн 9 хөлт Их цагаан тугийг цэнгүүллээ
Ерөнхий сайд Г.Занданшатар БНСУ-ын Элчин сайдыг хүлээн авч уулзлаа
Төслийн нэгжүүдийн орон тоог 200-гаар багасгаж, 11,5 тэрбум төгрөг хэмнэнэ
Монгол Улсын Их Хурлын дарга Д.Амарбаясгалангийн УИХ-ын 2025 оны хаврын ээлжит чуулганыг хааж хэлсэн үг
Мөөгтэй ногооны рагу
Орц: (4 порц)
хурган хулуу 600 гр
шампиньон мөөг150 гр
даршилсан улаан лооль 300 гр
сонгино 2 ш
сармис 1 хумс
ургамлын тос 4 х/х
ногоо чанасан шөл 4-5 х/х
цагаан вино 3 х/х
нимбэгний шүүс 1 х/х
яншуй, давс, перец
1.Хулууг цагираг хэлбэртэй, сонгиныг жижиг шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Сармисыг цэвэрлэж жижиглэн, мөөгийг хавтгай хэрчинэ.
2.Халаасан тосонд хулуу, сонгино, сармисыг хийж 3 минут орчим хуурна. Дээр нь дөрөв хуваан хэрчсэн лооль, 3 х/х лоолийн шүүс нэмнэ. Ногоон дээр мөөг, дарс, шөл, нимбэгний шүүс нэмж таглахгүйгээр 15 минут орчим дунд зэргийн галаар жигнэнэ. Рагуг давс, перецээр амтална.
3.Ширээнд өгөхдөө яншуйгаар чимэглэнэ.
0 Сэтгэгдэл
Сэтгэгдэл бичих