Шүүгч М.Нямжаргал ОХУ-д зохион байгуулагдаж буй олон улсын тэмцээний шүүгчээр ажиллаж байна
“Цагаан алт” хөтөлбөрийн дүнд түүхий эдийн 70 орчим хувийг дотоодын үйлдвэрлэгчид бэлтгэлээ
НИТХ-ын зөвлөлийн хуралдаанаар нийслэлийг 2026-2030 онд хөгжүүлэх таван жилийн төлөвлөгөөг хэлэлцлээ
Монгол Улсын Их Хурлын чуулганы хуралдааны дэгийн тухай хуульд нэмэлт, өөрчлөлт оруулах тухай хуулийн төслийг өргөн мэдүүлэв
Хяналтын болон бүтээмжийн менежер, сайд нарын зөвлөхүүдийг цомхотгож, дэд сайд нарыг томиллоо
Шадар сайд Х.Ганхуягаар ахлуулсан ажлын хэсэг "Алтанбулаг" чөлөөт бүсэд ажиллалаа
Дампуурсан банкуудад байршиж байсан төрийн өмчийн хөрөнгүүдийг буцаан төвлөрүүлэх ажлын хэсгийн явцтай танилцана
МАН-ын Удирдах зөвлөлөөр дэд сайд сайд нар тодорно
Нийслэлийн ИТХ-ын дарга А.Баяр Цагдаагийн ерөнхий газарт ажиллав
ЭЗБХ: С.Наранцогтыг Монголбанкны Ерөнхийлөгчийн албан тушаалд томилохыг дэмжив
“Гум”-ын тараг стандарт шаардлагад нийцээгүй
Мэргэжлийн хяналтын газраас хоёрдугаар сард “Үдийн цай” хөтөлбөрийн хэрэгжилтэд хийсэн шалгалтынхаа дүнг танилцууллаа. Сургууль цэцэрлэгийн амралт эхэлсэн хойно тавьсан тайланд дурдсанаар багагүй зөрчил илэрчээ. Тухайлбал, сургуулийн цайны газрын тоног төхөөрөмжийн цэвэрлэгээ, халдваргүйтгэлийн чанарыг шалгах зорилгоор нян судлалын 1698 арчдас авч шинжилсэний 22.1 хувь, уснаас авсан дээжийн найман хувь нь нянгийн бохирдолтой хэмээн гарчээ. Мөн лабораторийн шинжилгээгээр үдийн цай хөтөлбөрт “Гум” компаниас нийлүүлсэн “Био”, “Бифидо”, “Жимстэй” нэрийн тарагны исгэлэн нь стандартын шаардлагад нийцэхгүй байжээ. Мэргэжилтнүүд
газар дээр нь 284 зөрчил илрүүлсний 25 хувь нь барилга байгууламж, гадна орчин, 26.4 хувь нь ажиллагсдын ариун цэвэр, 11.6 хувь нь угаалга, цэвэрлэгээ, халдваргүйтгэл, 22.2 хувь нь бүтээгдэхүүний аюулгүй байдал, 14.8 хувь нь бүтээгдэхүүний хадгалалт борлуулалттай холбоотой байжээ.
газар дээр нь 284 зөрчил илрүүлсний 25 хувь нь барилга байгууламж, гадна орчин, 26.4 хувь нь ажиллагсдын ариун цэвэр, 11.6 хувь нь угаалга, цэвэрлэгээ, халдваргүйтгэл, 22.2 хувь нь бүтээгдэхүүний аюулгүй байдал, 14.8 хувь нь бүтээгдэхүүний хадгалалт борлуулалттай холбоотой байжээ.
0 Сэтгэгдэл
























