"ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК-ИЙН БҮХ ЦАГ ҮЕИЙН НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО
Алтан цомын барилдааныг М-Си-Эс Энержи , Апу скайтел багууд 46 даваагаар тэргүүлж байна
“Гермес” худалдааны төвийн нүхэн гарцын туннелийн их биеийн бүтээцийг түлхэх технологиор хийж дууслаа
“МУЗЕЙН ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ АЖИЛ” СУРГАЛТ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГДЛАА
Нэгдүгээр тойрог зам төсөл хэрэгжсэнээр хотын төвөөр дамжих тээврийн эрчим нэмэгдэнэ
Голомт банк Монголын Волейболын Холбоотой хамтран ажиллах гэрээг үзэглэлээ
НӨАТ-ын сугалааны тохирол маргааш явагдана
Гашуунсухайт–Ганцмод боомтын хил дамнасан төмөр замын төслийн барилга угсралтын ажил хэвийн үргэлжилж байна
Хүүхдийн тусламжийн 108 утсанд долоон хоногийн хугацаанд 1575 дуудлага иржээ
СХД-ийн 32 дугаар хороонд 280 хүүхдийн хүчин чадалтай бага сургууль, цэцэрлэгийн цогцолборыг ашиглалтад орууллаа
Төмстэй банш

Орц: Зуурмагт:
ус 150 мл
өндөг 2 ш
гурил 450 гр
давс 1 ц/х
Шанзанд: төмс 4-6 ш
цөцгийн тос 50-70 гр
давс
нунтаг хар перец
Хачирт: сонгино 2 ш
ургамлын тос
цөцгий
1.Гурил дээр давс, өндөг, бага зэрэг ус нэмж зуурна. Усаа бага багаар нэмж зуураад, эвлэтэл нь хэсэг нухаж өгнө.
2.Зуурмагийг гялгар уутанд ороож, тасалгааны хэмд 30 минут байлгана.
3.Төмсийг хальсалж, үрүүлд үрээд давс нэмж хутгана. 3 минутын дараа төмсөө базаж аваад перец, цөцгийн тос нэмж хутгана.
4.Зуурмагийг баншны гурил шиг тасдаж элдээд, бэлтгэсэн төмсний шанзнаас хийж чимхэнэ.
5.Сонгиныг ургамлын тосонд хөнгөхөн хуурна.
6.Чимхсэн баншнуудаа буцалж буй давстай усанд хийж 4 минут чанана.
7.Болсон баншаа шарсан сонгины хамт таваглаад, дээгүүр нь цөцгий дусааж ширээнд өгнө.

Орц: Зуурмагт:
ус 150 мл
өндөг 2 ш
гурил 450 гр
давс 1 ц/х
Шанзанд: төмс 4-6 ш
цөцгийн тос 50-70 гр
давс
нунтаг хар перец
Хачирт: сонгино 2 ш
ургамлын тос
цөцгий
1.Гурил дээр давс, өндөг, бага зэрэг ус нэмж зуурна. Усаа бага багаар нэмж зуураад, эвлэтэл нь хэсэг нухаж өгнө.
2.Зуурмагийг гялгар уутанд ороож, тасалгааны хэмд 30 минут байлгана.
3.Төмсийг хальсалж, үрүүлд үрээд давс нэмж хутгана. 3 минутын дараа төмсөө базаж аваад перец, цөцгийн тос нэмж хутгана.
4.Зуурмагийг баншны гурил шиг тасдаж элдээд, бэлтгэсэн төмсний шанзнаас хийж чимхэнэ.
5.Сонгиныг ургамлын тосонд хөнгөхөн хуурна.
6.Чимхсэн баншнуудаа буцалж буй давстай усанд хийж 4 минут чанана.
7.Болсон баншаа шарсан сонгины хамт таваглаад, дээгүүр нь цөцгий дусааж ширээнд өгнө.
0 Сэтгэгдэл























