Билгийн

Доллар (USD)

Улаанбаатар

Шилдэг залуу эрдэмтэн, эмч нар Ерөнхийлөгчийн нэрэмжит шагнал хүртлээ Г.Занданшатар: Хүнсний хувьсгалыг үргэлжлүүлнэ “ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК 2025 ОНЫ 12 САРЫН 12-НЫ БАЙДЛААР 1,6 ИХ НАЯД ТӨГРӨГИЙН ТАТВАР ТӨЛӨӨД БАЙНА Фото сурвалжилга: Хотын нэг өдөр Оюу толгойн асуудлаарх өнөөдрийн нотлох баримтыг шинжлэн судлах сонсголд 95 гэрч оролцоно Налайх дүүрэгт монгол өв уламжлал, ёс заншлын өргөө 100 ортой цэцэрлэгийн барилга угсралтын ажил дууслаа “ИХ ТҮМЭН САНААЧИЛГА” ХӨТӨЛБӨРИЙН АЯЛАЛ ЖУУЛЧЛАЛЫН ЗӨВЛӨЛИЙН 16 ДУГААР УУЛЗАЛТ БОЛЛОО СУРАГЧДЫН ДУНД "ETT-HERO 15/15" АЯЛАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА 2025 ОНЫ НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО Евразийн эдийн засгийн холбоотой байгуулах худалдааны түр хэлэлцээрийг соёрхон батлах болон Стратегийн ач холбогдол бүхий бүтээгдэхүүний хангамж, нийлүүлэлтийг дэмжих тухай хуулийн төслүүдийг хэлэлцэв
Сагстай салат



Орц: /2 порц/
сагсан жигнэмэг эсвэл чихэргүй жигнэмэг байж болно
тахианы чанасан мах 250 гр
лууван 1 ш
даршилсан жижиг өргөст хэмх 2 ш
чанасан төмс 1 ш /том/
лаазалсан вандуй 2 х/х
ногоон сонгино
давс, перец, яншуй


1.Тахианы мах болон төмс, лууван, өндөг, өргөст хэмхийг жижгэвтэр дөрвөлжин хэрчинэ.

2.Хэрчсэн мах, ногоон дээр вандуй, ногоон сонгино, яншуйг нэмж майонезээр найруулна.

3.Бэлтгэсэн салатыг сагсан эсвэл чихэргүй жигнэмэг дээр тавьж томхон таваг эсвэл царанд өрж тавиад баяр ёслолын үед ширээнд тавихад тохиромжтой.  

0 Сэтгэгдэл
Хамгийн их уншсан