Билгийн

Доллар (USD)

Улаанбаатар

"ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК-ИЙН БҮХ ЦАГ ҮЕИЙН НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО Алтан цомын барилдааныг М-Си-Эс Энержи , Апу скайтел багууд 46 даваагаар тэргүүлж байна “Гермес” худалдааны төвийн нүхэн гарцын туннелийн их биеийн бүтээцийг түлхэх технологиор хийж дууслаа “МУЗЕЙН ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ АЖИЛ” СУРГАЛТ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГДЛАА Нэгдүгээр тойрог зам төсөл хэрэгжсэнээр хотын төвөөр дамжих тээврийн эрчим нэмэгдэнэ Голомт банк Монголын Волейболын Холбоотой хамтран ажиллах гэрээг үзэглэлээ НӨАТ-ын сугалааны тохирол маргааш явагдана Гашуунсухайт–Ганцмод боомтын хил дамнасан төмөр замын төслийн барилга угсралтын ажил хэвийн үргэлжилж байна Хүүхдийн тусламжийн 108 утсанд долоон хоногийн хугацаанд 1575 дуудлага иржээ СХД-ийн 32 дугаар хороонд 280 хүүхдийн хүчин чадалтай бага сургууль, цэцэрлэгийн цогцолборыг ашиглалтад орууллаа
Алимтай пончик
Орц: (4 порц)
гурил 220 гр
өндөг 2 ш
сүү 300 мл
алим 4-5 ш
нунтаг корица 1 ц/х
цөцгийн тос /хайлуулсан/ 6 х/х
элсэн чихэр 2х/х
давс


1.Саванд өндөг, сүү, давс, шигсэн гурил хийж зуураад 10 минут байлгана. Алимыг угааж халсьлаад үртэй голыг ухаж аваад цагариг хэлбэртэй хэрчиж 2 х/х элсэн чихэр, корицатай холино.

2.Алимны хэрчмүүдийг бэлтгэсэн зуурмагт дүрж аваад халаасан цөцгийн тосонд тал бүрийг 3 минут шаргалттал нь шарна.    

3.Бэлэн болсон пончикийг таваглаж дээгүүр нь үлдсэн элсэн чихэр, корицаны холимогийг цацаж өгнө.
0 Сэтгэгдэл
Хамгийн их уншсан