Билгийн

Доллар (USD)

Улаанбаатар

"ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК-ИЙН БҮХ ЦАГ ҮЕИЙН НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО Алтан цомын барилдааныг М-Си-Эс Энержи , Апу скайтел багууд 46 даваагаар тэргүүлж байна “Гермес” худалдааны төвийн нүхэн гарцын туннелийн их биеийн бүтээцийг түлхэх технологиор хийж дууслаа “МУЗЕЙН ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ АЖИЛ” СУРГАЛТ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГДЛАА Нэгдүгээр тойрог зам төсөл хэрэгжсэнээр хотын төвөөр дамжих тээврийн эрчим нэмэгдэнэ Голомт банк Монголын Волейболын Холбоотой хамтран ажиллах гэрээг үзэглэлээ НӨАТ-ын сугалааны тохирол маргааш явагдана Гашуунсухайт–Ганцмод боомтын хил дамнасан төмөр замын төслийн барилга угсралтын ажил хэвийн үргэлжилж байна Хүүхдийн тусламжийн 108 утсанд долоон хоногийн хугацаанд 1575 дуудлага иржээ СХД-ийн 32 дугаар хороонд 280 хүүхдийн хүчин чадалтай бага сургууль, цэцэрлэгийн цогцолборыг ашиглалтад орууллаа
Нимбэгтэй саран жигнэмэг
Орц: (24ш)
гурил 560 гр
элсэн чихэр 3 х/х
сүү 250 мл
өндөг 2 ш
2ш нимбэгний үйрүүлсэн хальс
гурил сийрэгжүүлэгч 1 х/х
цөцгийн тос 1 х/х
хайрах ургамлын тос
нунтаг сахар
нунтаг корица
давс

1.Сүүнд элсэн чихэр, давс хийж уусгаад дараа нь өндөг, нимбэгний үйрүүлсэн хальс нэмж сайтар хутгана.

2.Гурилыг сийрэгжүүлэгчтэй нийлүүлж хутгаад, дээр нь цөцгийн тос нэмж сайтар хольж базаад нимбэгний хальстай сүү нэмж зуурна.

3.Зуурмагийг 0,5см-ийн зузаантай байхаар элдээд, саран хэлбэртэй болгож хэвлэнэ.

4.Хайрах тосыг 170 хэм хүртэл халаагаад хэвлэсэн жигнэмгүүдээ шаргалттал нь хайрч болгоод гаргаж хөргөнө. Хөрсөн жигнэмэг дээгүүр нунтаг сахар цацаж таваглана.
0 Сэтгэгдэл
Хамгийн их уншсан