Шилдэг залуу эрдэмтэн, эмч нар Ерөнхийлөгчийн нэрэмжит шагнал хүртлээ
Г.Занданшатар: Хүнсний хувьсгалыг үргэлжлүүлнэ
“ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК 2025 ОНЫ 12 САРЫН 12-НЫ БАЙДЛААР 1,6 ИХ НАЯД ТӨГРӨГИЙН ТАТВАР ТӨЛӨӨД БАЙНА
Фото сурвалжилга: Хотын нэг өдөр
Оюу толгойн асуудлаарх өнөөдрийн нотлох баримтыг шинжлэн судлах сонсголд 95 гэрч оролцоно
Налайх дүүрэгт монгол өв уламжлал, ёс заншлын өргөө 100 ортой цэцэрлэгийн барилга угсралтын ажил дууслаа
“ИХ ТҮМЭН САНААЧИЛГА” ХӨТӨЛБӨРИЙН АЯЛАЛ ЖУУЛЧЛАЛЫН ЗӨВЛӨЛИЙН 16 ДУГААР УУЛЗАЛТ БОЛЛОО
СУРАГЧДЫН ДУНД "ETT-HERO 15/15" АЯЛАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА
2025 ОНЫ НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО
Евразийн эдийн засгийн холбоотой байгуулах худалдааны түр хэлэлцээрийг соёрхон батлах болон Стратегийн ач холбогдол бүхий бүтээгдэхүүний хангамж, нийлүүлэлтийг дэмжих тухай хуулийн төслүүдийг хэлэлцэв
Дархлаа дэмждэг ХҮНС

Томуу, Томуу төст өвчнөөс урьдчилан сэргийлж, дархлаа дэмжих хүнсийг Нийгмийн эрүүл мэндийн үндэсний төвөөс танилцуулж байна.
- Аньс, нэрс, чацаргана, нимбэг, жүрж гэх мэт амин дэмээр баялаг жимснүүд нь халдвараас сэргийлдэг.
- Саримсанд агуулагддаг аллицин хэмээх бодис нь дархлаа дэмжих үйлчилгээтэй.
- Цагаан гаанд агуулагддаг жинжерол нь үрэвслийн эсрэг үйлчилгээтэй.
- Тараг, хоормог гэх мэт исэг, цагаан идээнд агуулагддаг ашигтай бичил биетнүүд дархлааг дэмждэг.
- Брокколи, бууцай гэх мэт гүн ногоон өнгийн ногоо нь А, С, Е аминдэмээр баялаг тул дархлаа дэмжих үйлчилгээтэй аж.
0 Сэтгэгдэл




















