Шилдэг залуу эрдэмтэн, эмч нар Ерөнхийлөгчийн нэрэмжит шагнал хүртлээ
Г.Занданшатар: Хүнсний хувьсгалыг үргэлжлүүлнэ
“ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК 2025 ОНЫ 12 САРЫН 12-НЫ БАЙДЛААР 1,6 ИХ НАЯД ТӨГРӨГИЙН ТАТВАР ТӨЛӨӨД БАЙНА
Фото сурвалжилга: Хотын нэг өдөр
Оюу толгойн асуудлаарх өнөөдрийн нотлох баримтыг шинжлэн судлах сонсголд 95 гэрч оролцоно
Налайх дүүрэгт монгол өв уламжлал, ёс заншлын өргөө 100 ортой цэцэрлэгийн барилга угсралтын ажил дууслаа
“ИХ ТҮМЭН САНААЧИЛГА” ХӨТӨЛБӨРИЙН АЯЛАЛ ЖУУЛЧЛАЛЫН ЗӨВЛӨЛИЙН 16 ДУГААР УУЛЗАЛТ БОЛЛОО
СУРАГЧДЫН ДУНД "ETT-HERO 15/15" АЯЛАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА
2025 ОНЫ НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО
Евразийн эдийн засгийн холбоотой байгуулах худалдааны түр хэлэлцээрийг соёрхон батлах болон Стратегийн ач холбогдол бүхий бүтээгдэхүүний хангамж, нийлүүлэлтийг дэмжих тухай хуулийн төслүүдийг хэлэлцэв
Гэдэсний халдвараас сэргийлэх зөвлөмж 5

Их хэмжээний бороо орсны улмаас үерт өртсөн зам, суурин газрын талбай, хашаа ихээр бохирлогдсон байдаг тул хлорын шохойтой уусмалаар халдваргүйжүүлэх нь маш чухал юм.

Хүнсний бүтээгдэхүүн үерийн усанд бохирдсон тохиолдолд шууд хаях
Өвчин үүсгэгч бичил биетнээр бохирлогдсон хоол хүнсийг гаднаас хараад, үнэрлэж үзээд аюулгүй эсэхийг мэдэх боломжгүй.
Хүнсний аюулгүй байдлыг хангахад хүн бүрийн оролцоо чухал бөгөөд "Хүнс, хоолны аюулгүй байдлыг хангах 5 түлхүүр зарчим"-ыг хэрэгжүүлж, хоол хүнсээр дамжих өвчнөөс сэргийлээрэй.
0 Сэтгэгдэл























