“Нийслэлийн төсөв, асуудал, шийдэл: Иргэдийн хяналт” сэдэвт хэлэлцүүлэг боллоо
Олон улсын Монгол судлалын хуралд "Чингис хаан" Үндэсний музейн төлөөлөл оролцлоо
11-11 ТӨВ ГААЛИЙН БАЙГУУЛЛАГЫН ХУУЛЬ БУС ҮЙЛ АЖИЛЛАГААТАЙ ХОЛБООТОЙ МЭДЭЭЛЛИЙГ ТУСГАЙ ШУГАМААР АВЧ БАЙНА
МОНГОЛ УЛСЫН НУТАГ ДЭВСГЭРЭЭС ХУЛГАЙЛАГДАЖ, ХУУЛЬ БУСААР ХИЛЭЭР НЭВТРҮҮЛСЭН ҮЛЭГ ГҮРВЭЛИЙН ЧУЛУУЖСАН ОЛДВОРЫГ ЭГҮҮЛЭН АВЛАА
Голомт банкны SocialPay Junior аппликэйшн “Улаанбатар КАП” тэмцээнтэй хамтран ажиллана
"Улаанбаатар трамвай" төслийн IV шатны сонгон шалгаруулалтыг ирэх 7 хоногт эхлүүлнэ
Өнгөрөгч сар 3 дахь их тунадастай сар болж өнгөрлөө
Бага ангийн сурагчдын I улирлын амралт арванхоёрдугаар сарын 15-нд эхэлнэ
“Бөртэ чоно-2025” наадмын шилдгүүд маргааш тодорно
“Жавхлант”, “Шивээ толгой” ашиглалтын тусгай зөвшөөрлийн асуудлаарх нотлох баримтуудыг шинжлэн судалж байна
Гэрийн шагшуур
Орц: гурил 160 гр
элсэн чихэр 1 ц/х
цөцгийн тос 25-50 гр
цөцгий 3 х/х
давс 2 гр
1.Гурил, содыг хольж багсарна. Цөцгий, элсэн чихэр, давсыг хольж хутгана.
2.Цөцгийн тосыг тусдаа саванд хийж модон халбагаар хутгаж хайлуулна. Дээр нь цөцгий, чихрийн хольцыг хийж нэгэн жигд болтол хутгана. Үүн дээрээ содтой багсарсан гурилыг хийж түргэн зуурна.
3.Бэлтгэсэн зуурмагаа 5 мм орчим зузаантай элдэж 10см өргөнтэй зүснэ. Хөндлөн тавьж урт нарийн зүсэж давс, гоньд цацсан шрээн дээгүүр өнхрүүлэн элдэж хэсэгчлэн зүснэ.
4.Шагшуурийг тэвшинд өрж 220-240 хэмд 10-15 минут жигнэнэ.

элсэн чихэр 1 ц/х
цөцгийн тос 25-50 гр
цөцгий 3 х/х
давс 2 гр
1.Гурил, содыг хольж багсарна. Цөцгий, элсэн чихэр, давсыг хольж хутгана.
2.Цөцгийн тосыг тусдаа саванд хийж модон халбагаар хутгаж хайлуулна. Дээр нь цөцгий, чихрийн хольцыг хийж нэгэн жигд болтол хутгана. Үүн дээрээ содтой багсарсан гурилыг хийж түргэн зуурна.
3.Бэлтгэсэн зуурмагаа 5 мм орчим зузаантай элдэж 10см өргөнтэй зүснэ. Хөндлөн тавьж урт нарийн зүсэж давс, гоньд цацсан шрээн дээгүүр өнхрүүлэн элдэж хэсэгчлэн зүснэ.
4.Шагшуурийг тэвшинд өрж 220-240 хэмд 10-15 минут жигнэнэ.
0 Сэтгэгдэл
























