Билгийн

Доллар (USD)

Улаанбаатар

“Нийслэлийн төсөв, асуудал, шийдэл: Иргэдийн хяналт” сэдэвт хэлэлцүүлэг боллоо Олон улсын Монгол судлалын хуралд "Чингис хаан" Үндэсний музейн төлөөлөл оролцлоо 11-11 ТӨВ ГААЛИЙН БАЙГУУЛЛАГЫН ХУУЛЬ БУС ҮЙЛ АЖИЛЛАГААТАЙ ХОЛБООТОЙ МЭДЭЭЛЛИЙГ ТУСГАЙ ШУГАМААР АВЧ БАЙНА МОНГОЛ УЛСЫН НУТАГ ДЭВСГЭРЭЭС ХУЛГАЙЛАГДАЖ, ХУУЛЬ БУСААР ХИЛЭЭР НЭВТРҮҮЛСЭН ҮЛЭГ ГҮРВЭЛИЙН ЧУЛУУЖСАН ОЛДВОРЫГ ЭГҮҮЛЭН АВЛАА Голомт банкны SocialPay Junior аппликэйшн “Улаанбатар КАП” тэмцээнтэй хамтран ажиллана "Улаанбаатар трамвай" төслийн IV шатны сонгон шалгаруулалтыг ирэх 7 хоногт эхлүүлнэ Өнгөрөгч сар 3 дахь их тунадастай сар болж өнгөрлөө Бага ангийн сурагчдын I улирлын амралт арванхоёрдугаар сарын 15-нд эхэлнэ “Бөртэ чоно-2025” наадмын шилдгүүд маргааш тодорно “Жавхлант”, “Шивээ толгой” ашиглалтын тусгай зөвшөөрлийн асуудлаарх нотлох баримтуудыг шинжлэн судалж байна
Лооль, бяслагтай амтат чинжүү
Орц: (2 порц)
амтат чинжүү 250 гр
бөөрөнхий сонгино 10 гр
ургамлын тос 50 гр
давс
улаан лооль 250 гр
гурил 1 ц/х
давс, элсэн чихэр
бяслаг 20 гр

1.Амтат чинжүүг угааж таллан хувааж үрийг нь аваад томхон хэмжээтэй хэрчинэ.
2.Хайруулан тавагт сонгино хийж хуураад чинжүүг нэмж бага зэрэг ус нэмээд давсаар амтлан 10 минут орчим жигнэнэ.
3.Лоолийг угааж хэрчээд 1-2 х/х ус нэмж жигнэж зөөлрүүлээд нухна.
4.Лоолийг чинжүүн дээр нэмж 5-6 минут жигнээд хүйтэн усаар зутагнасан гурил хийж давс, элсэн чихрээр амтлан буцалгана. Үрүүлд үрсэн бяслаг, агшаасан будаа, гоймон зэргийг дагуулан өгч болно.
0 Сэтгэгдэл
Хамгийн их уншсан