“Нийслэлийн төсөв, асуудал, шийдэл: Иргэдийн хяналт” сэдэвт хэлэлцүүлэг боллоо
Олон улсын Монгол судлалын хуралд "Чингис хаан" Үндэсний музейн төлөөлөл оролцлоо
11-11 ТӨВ ГААЛИЙН БАЙГУУЛЛАГЫН ХУУЛЬ БУС ҮЙЛ АЖИЛЛАГААТАЙ ХОЛБООТОЙ МЭДЭЭЛЛИЙГ ТУСГАЙ ШУГАМААР АВЧ БАЙНА
МОНГОЛ УЛСЫН НУТАГ ДЭВСГЭРЭЭС ХУЛГАЙЛАГДАЖ, ХУУЛЬ БУСААР ХИЛЭЭР НЭВТРҮҮЛСЭН ҮЛЭГ ГҮРВЭЛИЙН ЧУЛУУЖСАН ОЛДВОРЫГ ЭГҮҮЛЭН АВЛАА
Голомт банкны SocialPay Junior аппликэйшн “Улаанбатар КАП” тэмцээнтэй хамтран ажиллана
"Улаанбаатар трамвай" төслийн IV шатны сонгон шалгаруулалтыг ирэх 7 хоногт эхлүүлнэ
Өнгөрөгч сар 3 дахь их тунадастай сар болж өнгөрлөө
Бага ангийн сурагчдын I улирлын амралт арванхоёрдугаар сарын 15-нд эхэлнэ
“Бөртэ чоно-2025” наадмын шилдгүүд маргааш тодорно
“Жавхлант”, “Шивээ толгой” ашиглалтын тусгай зөвшөөрлийн асуудлаарх нотлох баримтуудыг шинжлэн судалж байна
Лооль, хар чавга, амтат чинжүү, өргөст хэмхний зууш
Орц: (2 порц)
өргөст хэмх 1 ш
улаан лооль 1-2 ш
ясгүй хар чавга 4-5 ш
амтат чинжүү 1 ш
өтгөн цөцгий 2-3 х/х
элсэн чихэр 1 х/х
нимбэгний шүүс
1.Өргөст хэмхийг угааж хальслан дугуй хэлбэртэй хэрчинэ. Хальсалсан лоолийг сармис хэлбэртэй хэрчинэ.
2.Хар чавгыг угааж дөрөв хуваан хэрчинэ. Амтат чинжүүг голоор нь хувааж үр, нимгэн хальсыг нь цэвэрлээд савх хэлбэртэй хэрчинэ.
3.Бэлтгэсэн бүх ногоо жимсийг нийлүүлж цөцгий, давс, элсэн чихрээр амталж нимбэгний шүүс нэмнэ.

өргөст хэмх 1 ш
улаан лооль 1-2 ш
ясгүй хар чавга 4-5 ш
амтат чинжүү 1 ш
өтгөн цөцгий 2-3 х/х
элсэн чихэр 1 х/х
нимбэгний шүүс
1.Өргөст хэмхийг угааж хальслан дугуй хэлбэртэй хэрчинэ. Хальсалсан лоолийг сармис хэлбэртэй хэрчинэ.
2.Хар чавгыг угааж дөрөв хуваан хэрчинэ. Амтат чинжүүг голоор нь хувааж үр, нимгэн хальсыг нь цэвэрлээд савх хэлбэртэй хэрчинэ.
3.Бэлтгэсэн бүх ногоо жимсийг нийлүүлж цөцгий, давс, элсэн чихрээр амталж нимбэгний шүүс нэмнэ.
0 Сэтгэгдэл
























