Билгийн

Доллар (USD)

Улаанбаатар

“Нийслэлийн төсөв, асуудал, шийдэл: Иргэдийн хяналт” сэдэвт хэлэлцүүлэг боллоо Олон улсын Монгол судлалын хуралд "Чингис хаан" Үндэсний музейн төлөөлөл оролцлоо 11-11 ТӨВ ГААЛИЙН БАЙГУУЛЛАГЫН ХУУЛЬ БУС ҮЙЛ АЖИЛЛАГААТАЙ ХОЛБООТОЙ МЭДЭЭЛЛИЙГ ТУСГАЙ ШУГАМААР АВЧ БАЙНА МОНГОЛ УЛСЫН НУТАГ ДЭВСГЭРЭЭС ХУЛГАЙЛАГДАЖ, ХУУЛЬ БУСААР ХИЛЭЭР НЭВТРҮҮЛСЭН ҮЛЭГ ГҮРВЭЛИЙН ЧУЛУУЖСАН ОЛДВОРЫГ ЭГҮҮЛЭН АВЛАА Голомт банкны SocialPay Junior аппликэйшн “Улаанбатар КАП” тэмцээнтэй хамтран ажиллана "Улаанбаатар трамвай" төслийн IV шатны сонгон шалгаруулалтыг ирэх 7 хоногт эхлүүлнэ Өнгөрөгч сар 3 дахь их тунадастай сар болж өнгөрлөө Бага ангийн сурагчдын I улирлын амралт арванхоёрдугаар сарын 15-нд эхэлнэ “Бөртэ чоно-2025” наадмын шилдгүүд маргааш тодорно “Жавхлант”, “Шивээ толгой” ашиглалтын тусгай зөвшөөрлийн асуудлаарх нотлох баримтуудыг шинжлэн судалж байна
Мөөгтэй ногооны рагу
Орц: (4 порц)
хурган хулуу 600 гр
шампиньон мөөг150 гр
даршилсан улаан лооль 300 гр
сонгино 2 ш
сармис 1 хумс
ургамлын тос 4 х/х
ногоо чанасан шөл 4-5 х/х    
цагаан вино 3 х/х
нимбэгний шүүс 1 х/х
яншуй, давс, перец

1.Хулууг цагираг хэлбэртэй, сонгиныг жижиг шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Сармисыг цэвэрлэж жижиглэн, мөөгийг хавтгай хэрчинэ.
2.Халаасан тосонд хулуу, сонгино, сармисыг хийж 3 минут орчим хуурна. Дээр нь дөрөв хуваан хэрчсэн лооль, 3 х/х лоолийн шүүс нэмнэ. Ногоон дээр мөөг, дарс, шөл, нимбэгний шүүс нэмж таглахгүйгээр 15 минут орчим дунд зэргийн галаар жигнэнэ. Рагуг давс, перецээр амтална.
3.Ширээнд өгөхдөө яншуйгаар чимэглэнэ.
0 Сэтгэгдэл
Хамгийн их уншсан