Нийслэлийн 2026 оны төсвийн төслийг баталлаа
ЖЕНДЭРТ СУУРИЛСАН ХҮЧИРХИЙЛЭЛТЭЙ ТЭМЦЭХ 16 ХОНОГИЙН АЯНЫ ХҮРЭЭНД СУРГАЛТ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА
Гэр бүлийн тухай болон Гэр бүлийн хэрэг шүүхэд хянан шийдвэрлэх тухай хуулийн төслүүдийг анхны хэлэлцүүлэгт шилжүүлж, УИХ-ын гишүүн Н.Наранбаатарыг ТБХ-ны даргаар сонгов
Бага ангийнхны өнөөдрийн хичээлийн цахим хичээлийн холбоос
Нийслэлийн 182 сургуульд ариутгал халдваргүйжүүлэлт хийж эхэллээ
Сонгинохайрхан дүүргийн нэгдсэн эмнэлгийн их засварын ажил дууслаа
Гэр бүлийн хууль тогтоомжийг боловсронгуй болгоно
Баянгол дүүрэг хот нийтийн аж ахуйн 24 автомашин, техникээр парк шинэчлэл хийлээ
ЦАГ АГААР: Улаанбаатарт өдөртөө 10 хэм хүйтэн
Монгол Улсын Ерөнхийлөгчид Гэгээн Ширээт Улсын Төрийн хэрэг эрхлэх газрын дарга бараалхлаа
Хулууны хүйтэн зутан шөл


Орц: /4 порц/
тахианы эсвэл ногооны шөл 750 гр
хурган хулуу 4 ш
сонгино 1 ш
сармис 1 хумс
нунтаг карри 1-2 ц/х
оливын тос 1 х/х
цөцгий
1.Сонгиноо хальслаад шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Хулууг хальслаад үрийг нь салгаж цэвэрлээд том томоор хэрчинэ. Саванд тос хийж халаагаад сонгиноо хийж зөөлөртөл нь хуураад сармис, карригаа нэмж тасралтгүй хутгангаа 1 минут хуурна.
2.Саванд хулуугаа нэмж хийгээд 5 минут хуурсаны дараа шөлөө нэмж буцалгаад давс хийж амталсны дараа галыг нь багасгаад таглаж 15 минут хулууг нь зөөлөртөл нь чанана.
3.Шөлөө блендерт хийж нухашлаад давс, перец хийж амтлаад хөргөнө. Хөрсөн шөлөө хөргөгчинд хийж 2-3 цаг байлгаад дараа нь порцлон таваглаж дээр нь йогурт эсвэл цөцгий дусааж өгнө.
0 Сэтгэгдэл























