Халуун ус хязгаарлах хуваарь
Зогсоолын хүрэлцээ хангалтгүй байгаа байршлуудад далд болон ил зогсоол хийнэ
Хүүхдийн тоглоомын талбайн газар эзэмшигчдэд шаардлага хүргүүллээ
"Монгол гэр" үзэсгэлэн энэ сарын 12-ныг дуустал үргэлжилнэ
Эх баригч нарыг эмнэл зүйн сургагч болон чиглүүлэгч багшаар бэлтгэж байна
Хүүхдээ асрах хугацааг ажилласан жилд тооцон урамшуулал олгоно
Ерөнхий сайд Л.Оюун-Эрдэнэ: Засгийн газар “20 минутын хот” концепцийг хэрэгжүүлэх эрхзүйн цогц реформыг УИХ-д өргөн барьж байна
“Улаанбаатар марафон 2024” олон улсын гүйлтэд оролцогчдын бүртгэл үргэлжилж байна
МТА:Тээврийн хэрэгслийн албан татвараа зургаадугаар сарын 1-нээс өмнө төлөөрэй
“Учиртай гурван толгой” дуурийг Д.Сүхбаатарын талбайд тоглоно
Хоол хүнсийг зохих температурт хадгалаарай
Хоол хүнсийг зохих температурт хадгалаарай.
Яагаад гэвэл бичил биетнүүд +5°С -аас +60°С хэмд маш идэвхтэй үржиж, хор ялгаруулдаг учраас хоол, хүнсийг тасалгааны хэмд хадгалах нь хоол хүнсээр дамжих өвчин үүсгэх эрсдэлтэй.
0 Сэтгэгдэл