Нийслэлийн 2026 оны төсвийн төслийг баталлаа
ЖЕНДЭРТ СУУРИЛСАН ХҮЧИРХИЙЛЭЛТЭЙ ТЭМЦЭХ 16 ХОНОГИЙН АЯНЫ ХҮРЭЭНД СУРГАЛТ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА
Гэр бүлийн тухай болон Гэр бүлийн хэрэг шүүхэд хянан шийдвэрлэх тухай хуулийн төслүүдийг анхны хэлэлцүүлэгт шилжүүлж, УИХ-ын гишүүн Н.Наранбаатарыг ТБХ-ны даргаар сонгов
Бага ангийнхны өнөөдрийн хичээлийн цахим хичээлийн холбоос
Нийслэлийн 182 сургуульд ариутгал халдваргүйжүүлэлт хийж эхэллээ
Сонгинохайрхан дүүргийн нэгдсэн эмнэлгийн их засварын ажил дууслаа
Гэр бүлийн хууль тогтоомжийг боловсронгуй болгоно
Баянгол дүүрэг хот нийтийн аж ахуйн 24 автомашин, техникээр парк шинэчлэл хийлээ
ЦАГ АГААР: Улаанбаатарт өдөртөө 10 хэм хүйтэн
Монгол Улсын Ерөнхийлөгчид Гэгээн Ширээт Улсын Төрийн хэрэг эрхлэх газрын дарга бараалхлаа
92.8 сая толгой мал өвөлжинө
Энэ жил улсын хэмжээнд нийт 145 мянган малчин өрхөд 56.3 сая буюу хонин толгойд шилжүүлвэл 92.8 сая толгой мал өвөлжинө хэмээн ХХААЯ-наас мэдээллээ.

Аймаг, нийслэл, сум, дүүргийн өвс, тэжээлийн аюулгүйн нөөцөд 29.4 мянган тонн өвс, 11.1 мянган тонн тэжээл бэлтгэх үүрэг даалгавар өгснөөс 23.0 мянган тонн өвс буюу 78.2 хувь, 3.3 мянган тонн тэжээл буюу 30.1 хувийн бэлтгэлтэй байна. Харин малчид 1.2 сая тонн өвс, 46.0 мянган тонн сүрэл, 48.0 мянган тонн ногоон тэжээл, 72.7 мянган тонн үйлдвэрийн тэжээл, 50.0 мянган тонн гар тэжээл, 136.9 мянган тонн давс, хужир бэлтгэхээр төлөвлөжээ. Үүнээс өвс 1 сая тонн буюу 85.6 хувь, сүрэл 44.7 мянган тонн буюу 97.0 хувь, ногоон тэжээл 20.2 мянган тонн буюу 42.1 хувь, үйлдвэрийн тэжээл 25.0 мянган тонн буюу 34.4 хувь, гар тэжээл 42.5 мянган тонн буюу 84.8 хувь, давс, хужир 124.1 мянган тонн буюу 90.7 хувийг бэлтгэсэн байна.

Аймаг, нийслэл, сум, дүүргийн өвс, тэжээлийн аюулгүйн нөөцөд 29.4 мянган тонн өвс, 11.1 мянган тонн тэжээл бэлтгэх үүрэг даалгавар өгснөөс 23.0 мянган тонн өвс буюу 78.2 хувь, 3.3 мянган тонн тэжээл буюу 30.1 хувийн бэлтгэлтэй байна. Харин малчид 1.2 сая тонн өвс, 46.0 мянган тонн сүрэл, 48.0 мянган тонн ногоон тэжээл, 72.7 мянган тонн үйлдвэрийн тэжээл, 50.0 мянган тонн гар тэжээл, 136.9 мянган тонн давс, хужир бэлтгэхээр төлөвлөжээ. Үүнээс өвс 1 сая тонн буюу 85.6 хувь, сүрэл 44.7 мянган тонн буюу 97.0 хувь, ногоон тэжээл 20.2 мянган тонн буюу 42.1 хувь, үйлдвэрийн тэжээл 25.0 мянган тонн буюу 34.4 хувь, гар тэжээл 42.5 мянган тонн буюу 84.8 хувь, давс, хужир 124.1 мянган тонн буюу 90.7 хувийг бэлтгэсэн байна.
0 Сэтгэгдэл






















