Шилдэг залуу эрдэмтэн, эмч нар Ерөнхийлөгчийн нэрэмжит шагнал хүртлээ
Г.Занданшатар: Хүнсний хувьсгалыг үргэлжлүүлнэ
“ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК 2025 ОНЫ 12 САРЫН 12-НЫ БАЙДЛААР 1,6 ИХ НАЯД ТӨГРӨГИЙН ТАТВАР ТӨЛӨӨД БАЙНА
Фото сурвалжилга: Хотын нэг өдөр
Оюу толгойн асуудлаарх өнөөдрийн нотлох баримтыг шинжлэн судлах сонсголд 95 гэрч оролцоно
Налайх дүүрэгт монгол өв уламжлал, ёс заншлын өргөө 100 ортой цэцэрлэгийн барилга угсралтын ажил дууслаа
“ИХ ТҮМЭН САНААЧИЛГА” ХӨТӨЛБӨРИЙН АЯЛАЛ ЖУУЛЧЛАЛЫН ЗӨВЛӨЛИЙН 16 ДУГААР УУЛЗАЛТ БОЛЛОО
СУРАГЧДЫН ДУНД "ETT-HERO 15/15" АЯЛАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА
2025 ОНЫ НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО
Евразийн эдийн засгийн холбоотой байгуулах худалдааны түр хэлэлцээрийг соёрхон батлах болон Стратегийн ач холбогдол бүхий бүтээгдэхүүний хангамж, нийлүүлэлтийг дэмжих тухай хуулийн төслүүдийг хэлэлцэв
Бялуу худалдан авахдаа хугацаа, хадгалах нөхцлийг анхаараарай
Бялууны төрлийн бүтээгдэхүүний хадгалах хугацаа, нөхцөлийн талаарх зөвлөмжийг Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газраас хүргэлээ.
Анхаарах зүйлс:
- Зориулалтын бус газраас хадгалах горимын дагуу хадгалаагүй, шошгын зөрчилтэй, баталгаажилтгүй бялууны төрлийн бүтээгдэхүүнийг худалдан авахгүй байх.
- Хадгалалтын онцгой нөхцөлийн шаардлагыг хангасан худалдаа үйлчилгээний газраас баталгаажилттай бялууны төрлийн бүтээгдэхүүнийг худалдан авах.
- Бялуун төрлийн бүтээгдэхүүнийг шошгод тусгасан нөхцөлд хадгалж, хэрэглэх.
MNS0464:2010 стандартад бялууны төрлийн бүтээгдэхүүний хадгалах горимыг заасан тул худалдан авалт хийхдээ дараах горимоор хадгалагдсан эсэхийг анхаараарай.
| № | Бүтээгдэхүүний ялгах онцлог | Хадгалах нөхцөл | Хадгалах хугацаа |
| 1 | Цөцгийн кремтэй |
0-оос +60 С температуртай хөргүүр, хөргөгчид |
24 цаг |
| 2 | Шинэ жимс жимсгэнэтэй | ||
| 3 | Цэлцэн суурьтай | ||
| 4 | Жимс жимсгэнэ, ногооны нухаш, чанамал, цэлцэнтэй | 0-оос +60С температуртай хөргүүр, хөргөгчид |
48 цаг |
| 5 | Сүүн кремтэй | ||
| 6 | Уургийн кремтэй | ||
| 7 | Шоколадтай |
Эх сурвалж: Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газар
0 Сэтгэгдэл























