Билгийн

Доллар (USD)

Улаанбаатар

Шилдэг залуу эрдэмтэн, эмч нар Ерөнхийлөгчийн нэрэмжит шагнал хүртлээ Г.Занданшатар: Хүнсний хувьсгалыг үргэлжлүүлнэ “ЭРДЭНЭС ТАВАНТОЛГОЙ" ХК 2025 ОНЫ 12 САРЫН 12-НЫ БАЙДЛААР 1,6 ИХ НАЯД ТӨГРӨГИЙН ТАТВАР ТӨЛӨӨД БАЙНА Фото сурвалжилга: Хотын нэг өдөр Оюу толгойн асуудлаарх өнөөдрийн нотлох баримтыг шинжлэн судлах сонсголд 95 гэрч оролцоно Налайх дүүрэгт монгол өв уламжлал, ёс заншлын өргөө 100 ортой цэцэрлэгийн барилга угсралтын ажил дууслаа “ИХ ТҮМЭН САНААЧИЛГА” ХӨТӨЛБӨРИЙН АЯЛАЛ ЖУУЛЧЛАЛЫН ЗӨВЛӨЛИЙН 16 ДУГААР УУЛЗАЛТ БОЛЛОО СУРАГЧДЫН ДУНД "ETT-HERO 15/15" АЯЛАЛ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА 2025 ОНЫ НҮҮРСНИЙ ЭКСПОРТЫН ХОНОГИЙН ДЭЭД ХЭМЖЭЭГ ШИНЭЧЛЭН ТОГТООЛОО Евразийн эдийн засгийн холбоотой байгуулах худалдааны түр хэлэлцээрийг соёрхон батлах болон Стратегийн ач холбогдол бүхий бүтээгдэхүүний хангамж, нийлүүлэлтийг дэмжих тухай хуулийн төслүүдийг хэлэлцэв
Өнгө өнгийн бөмбөлөгхөн зууш

Танд хүүхдээ өглөө, өдөр хооллохдоо хялбархан хийж өгөх зуушийг санал болгож байна. Хүүхэд тань дуртай идэх болно.

Орц: /2 порц/ 
бяслаг (хагас хатуу) 200 гр
өндөг 3 ш  
сармис 2 хумс  
хавчны мах 3 ш /бэлэн савласан/  
самар 50 гр  

1.Бяслагаа үрүүлээр үрнэ.  Чанасан өндөгний шар цагааныг ялгана. Цагааныг нь бяслаг дээрээ үрнэ.  Дээрээс нь сармисаа нухаж нэмнэ.  2-3 хоолны халбага майонез нэмээд сайтар хутгана. Бөөрөнхийлж болохоор өтгөн болох ёстой. 
2.Өндөгний шар болон хавчны махаа чимэглэлд ашиглах тул тусад нь жижиг үрүүлээр үрнэ. Үүнийгээ жижиг бөөрөнхий болгон хэвлэнэ. Бөөрөнхий болгоны голд самар хийнэ. Самарны оронд олив жимс хийж болно. 
3.Хоёр хэсэг бөөрөнхийлөн бэлтгэсэн зуушны талыг нь үрсэн өндөгний шаранд өнхрүүлнэ.  Нөгөө талыг нь хавчны маханд өнхрүүлнэ. 
4.Салатны навч дэвссэн тавган дээр бэлтгэсэн зуушаа өрж тавина. Амттай, үзэмжтэй, өег “Хэрэмхэн” зууш маань бэлэн боллоо. 
 

0 Сэтгэгдэл
Хамгийн их уншсан