Төрийн хяналт шалгалтын тогтолцоог боловсронгуй болгох үүрэг бүхий Ажлын хэсгийн хуралдаан болов
“The MongolZ” багийг Монгол Улсын Соёлын элчээр томилов
Голомт банк “Оны онцлох хүүхэд” арга хэмжээг дэмжин ажиллаа
Х.Нямбаатар: Амар тайван, аюулгүй Улаанбаатар хотыг бий болгох зорилгоор цагдаагийн байгууллагад технологийн дэвшлийг нэвтрүүлж байна
Шадар сайд Х.Ганхуяг ОХУ-ын байгалийн нөөц, экологийн сайд А.А.Козловыг хүлээн авч уулзжээ
ТӨК-иудын орлогын 56 хувь, цэвэр ашгийн 89 хувийг “Эрдэнэс Тавантолгой” ХК, “Эрдэнэт үйлдвэр” бүрдүүлжээ
Дэлбэрэлтэд өртсөн 207 дугаар байрыг буулгаж дууслаа
“Инновацын эзэд” 2025 уралдаант нэвтрүүлгийн I шатны шалгаруулалт үргэлжилж байна
С.Бямбацогт: ТӨХК-иудын хувьцааг олон нийтэд нээлттэй арилжаална
Амгалан дулааны станц хаягдал усыг дахин ашиглаж эхэллээ
Эрдэмтэд: Турах гэж байгаа ч гэсэн унтахын өмнө идэж болох хүнс

Жингээ хасч, турах гэж байгаа, оройн 18.00 цагаас хойш хоол идэхгүй гэсэн яриа түгээмэл.
Харин эрдэмтэд унтахын өмнө, оройн цагаар, тэр бүү хэл шөнө ч босоод идсэн ч бие организмд нөлөөлж жин нэмэхгүй бүтээгдхүүнүүдийг нэрлэсэн байна.
Юун түрүү байцааг нэрлээд олон төрлийн амин дэм, эрдэстэй ч уураг багатай тул таныг таргалуулахгүй гэжээ.
Хоёр, гуравдугаарт америкийн эрдэмтэд улаан манжин, эрдэнэшишийн чанамалыг нэрлэсэн байна. Эдгээр нь хүнс болохоос гадна харин ч өөх хайлуулахад тустай гэнэ.Үүнээс гадна хүнсний энэ ногоонууд шулуун гэдэснээс хорт бодис гарахад тусалж бие организмыг холестринаас цэвэрлэхэд дэм үзүүлдэг байна. Эрдэмтэд энэ хоёр ногоог цардуулын төрлийн ургамал гэдгийг онцолжээ.
Эрдэтэд бас уураг багатай, оройн цагаар идэж болох хүнсэнд жүрж, мандарин зэрэг жимсийг бас оруулжээ. Харин нэг л зүйл нь эрдэмтэд энэ ногоо, жимсийг түүхий чигээр нь хэрэглэхийг зөвлөсөн байна.

Жингээ хасч, турах гэж байгаа, оройн 18.00 цагаас хойш хоол идэхгүй гэсэн яриа түгээмэл.
Харин эрдэмтэд унтахын өмнө, оройн цагаар, тэр бүү хэл шөнө ч босоод идсэн ч бие организмд нөлөөлж жин нэмэхгүй бүтээгдхүүнүүдийг нэрлэсэн байна.
Юун түрүү байцааг нэрлээд олон төрлийн амин дэм, эрдэстэй ч уураг багатай тул таныг таргалуулахгүй гэжээ.
Хоёр, гуравдугаарт америкийн эрдэмтэд улаан манжин, эрдэнэшишийн чанамалыг нэрлэсэн байна. Эдгээр нь хүнс болохоос гадна харин ч өөх хайлуулахад тустай гэнэ.Үүнээс гадна хүнсний энэ ногоонууд шулуун гэдэснээс хорт бодис гарахад тусалж бие организмыг холестринаас цэвэрлэхэд дэм үзүүлдэг байна. Эрдэмтэд энэ хоёр ногоог цардуулын төрлийн ургамал гэдгийг онцолжээ.
Эрдэтэд бас уураг багатай, оройн цагаар идэж болох хүнсэнд жүрж, мандарин зэрэг жимсийг бас оруулжээ. Харин нэг л зүйл нь эрдэмтэд энэ ногоо, жимсийг түүхий чигээр нь хэрэглэхийг зөвлөсөн байна.
0 Сэтгэгдэл























